Porsche, BMW, Ferrari şi Ford - printre mărcile cu cele mai aşteptate noutăţi la Frankfurt

Postat la 11 septembrie 2011 11 afişări

Peste 50 de construtori auto vor fi prezenţi la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, în perioada 15-25 septembrie, iar dintre zecile de noutăţi de la standuri cele mai aşteptate sunt modelele produse de Porsche, BMW, Ferrari, Ford, Opel, Daimler şi Volkswagen.

BMW a pregătit nu mai puţin de patru premiere internaţionale, respectiv noul M5, noua Seria 1 şi conceptele electrice i3 şi i8. Dacă Seria 1 este echipată cu cinci versiuni de motoare, care dezvoltă între 135 cai putere şi 184 cai putere, a cincea generaţie a modelului M5 este disponibilă într-o singură variantă de motorizare, însă cu o putere de 560 de cai.

De asemenea, constructorul german va prezenta în premieră sub-marca "BMW i", prin debutul primelor modele electrice ale mărcii, conceptul i3 şi i8. Ambele modele vor fi lansate la vânzare în 2013.

Opel se va aduce la Frankfurt cu patru premiere, unde va prezenta noul coupe compact Astra GTC, Zafira Tourer, următoarea generaţie a furgonului Combo compact, dar şi un concept electric cu două locuri. Acesta din urmă are autonomie de 100 kilometri şi poate atinge 120 kilometri pe oră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Porsche,
BMW,
Ferrari,
Ford
/actualitate/porsche-bmw-ferrari-si-ford-printre-marcile-cu-cele-mai-asteptate-noutati-la-frankfurt-8729912
8729912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.