Ponta: Voi continua să îl ignor pe Băsescu. Orgoliile provocate de pierderea puterii îl privesc pe el

Postat la 24 iulie 2013 31 afişări

Liderul USL, premierul Victor Ponta a anunţat, într-o declaraţie susţinută la Palatul Victoria, că va continua să ignore şi să trateze cu indiferenţă şi umor "ieşirile" preşedintelui Traian Băsescu, arătând că orgoliile provocate de pierderea puterii îl privesc doar pe acesta.

Ponta: Voi continua să îl ignor pe Băsescu. Orgoliile provocate de pierderea puterii îl privesc pe el

 "O claborare instituţională între Guvern şi Preşedinţie trebuie să aibă la bază interesul public, nu interese personale, demagogice, generate de lansarea unui partid", a spus Ponta.

El a arătat că şi în octombrie anul trecut au existat declaraţii demagogice ale preşedintelui, de genul celor lansate la începutul acestei săptămâni, care au fost însă sancţionate de populaţie la votul din decembrie.

Declaraţia premierului survine după ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic, a fost "un fel de apă sfinţită", adică nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-voi-continua-sa-il-ignor-pe-basescu-orgoliile-provocate-de-pierderea-puterii-il-privesc-pe-el-11150394
11150394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.