Ponta: Vineri şi luni Guvernul va trimite la Bruxelles cererile de decontare pe POSDRU

Postat la 14 decembrie 2012 10 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Bruxelles, că Guvernul trimite Comisiei Europene, vineri şi luni, două serii de cereri de decontare pe programul POSDRU, plăţile urmând să se facă în următoarea perioadă "în funcţie de analiza cererilor şi de alimentarea Fondului Social European" cu bani.

"Noi suntem pregătiţi cu toate documentele şi pleacă de la autoritatea centrală de plăţi, astăzi este joi şi mâine pleacă seria de cereri de decontare şi de asemenea luni mai sunt pregătite documente pentru încă 130 de milioane de euro", a declarat Ponta, la Bruxelles, după reuniunea PES.

El a arătat că există şi "vestea bună" a înţelegerii între Parlamentul European şi Comisia Europeană privind rectificarea bugetului UE pe 2012 pentru alimentarea Fondului Social European.

"Ştiţi că era acel deficit de aproape 10 miliarde, s-a găsit o soluţie pentru şase şi urmează încă trei şi asta este o veste bună pentru că de acolo vin banii de la POSDRU", a afirmat Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Vineri,
Guvern
/actualitate/ponta-vineri-si-luni-guvernul-va-trimite-la-bruxelles-cererile-de-decontare-pe-posdru-10392495
10392495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.