Ponta: Videanu şi Roibu tot pornesc executări silite la Oltchim prin firme controlate. Am sesizat DNA

Postat la 26 noiembrie 2012 10 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că democrat-liberalul Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, şi fostul director Oltchim Constantin Roibu "tot pornesc aşa zise executări silite, prin firme off-shore" pe care le controlează împotriva combinatului.

"În aceste zile, prin firmele controlate de domnul Roibu şi domnul Videanu, se tot pornesc aşa zise executări silite, firme off-shore, cu care domnul Roibu a încheiat contracte şi în spatele cărora se află Videanu. Domnul Chiţoiu a depus deja plângeri penale, vom depunde în continuare şi după ce domnul Morar termină cu interviurile şi cu lansările de cărţi la un moment dat, când va avea timp, se va ocupa şi de devalizarea Videanu-Roibu a Oltchim-ului", a declarat Ponta. Premierul declara, vineri, la Iaşi, că şeful DNA Daniel Morar ar trebui să dea informaţii despre neregulile de la Oltchim, după ce termină cu "mascarada" de la CSM privind audierile celor care aspiră la funcţiile de procuror general şi de şef al DNA.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
videanu,
roibu,
oltchim
/actualitate/ponta-videanu-si-roibu-tot-pornesc-executari-silite-la-oltchim-prin-firme-controlate-am-sesizat-dna-10350650
10350650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.