Ponta va rezilia contractele cu firmele de deszăpezire dacă nu îşi îndeplinesc obligaţiile: "Afară! Şi puneţi-i pe lista neagră"

Postat la 10 decembrie 2012 13 afişări

Guvernul va rezilia contractele cu firmele care nu îşi îndeplinesc obligaţiile de deszăpezire a drumurilor, iar reprezentanţii acestora vor putea acţiona statul în judecată dacă se vor simţi nedreptăţiţi, a declarat, luni, premierul Victor Ponta.

"Sunt probleme în special la contractele cu firmele private pentru deszăpeziri şi nu mai stăm pe gânduri: le reziliem contractele. Dacă au contracte şi nu sunt în stare să deszăpezească, asta e, le reziliem şi să ne dea în judecată dacă se simt nedreptăţiţi, dar nu stăm cu porţiuni de drum la care avem teoretic responsabili şi practic nu", a spus Ponta la comandamentul de iarnă convocat luni la Guvern.

El a arătat că în zona de vest, respectiv Timiş, Caraş-Severin, Arad, Mehedinţi, au fost înregistrate probleme foarte mari din cauza viscolului şi a arătat că şi celelalte judeţe trebuie să fie pregătite pentru fenomenele de iarnă.

În acest context, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Mircea Pop, prezent la reuniunea de la Guvern, a declarat că a existat o problemă cu o firmă "veche, românească" la deszăpezirea autostrăzii Arad-Timişioara, unde nu au fost adusese utilajele prevăzute în contract.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firme,
deszăpezire,
obligaţii,
iarna
/actualitate/ponta-va-rezilia-contractele-cu-firmele-de-deszapezire-daca-nu-isi-indeplinesc-obligatiile-afara-si-puneti-i-pe-lista-neagra-10382470
10382470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.