Ponta va prezenta în faţa Parlamentului răspunsul trimis la cele 11 întrebări ale CE

Postat la 17 iulie 2012 7 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că va veni miercuri în faţa Parlamentului, pentru a prezenta răspunsul transmis Comisiei Europene în urma celor 11 întrebări primite din partea preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

"Ieri, am răspuns la 11 întrebări pe care preşedintele Comisiei Europene le avea la adresa României, am transmis deja răspunsurile şi, de altfel, înţeleg că mâine voi prezenta aceste răspunsuri şi în faţa Parlamentului, un lucru care este absolut normal. Consider că păstrarea unui tip de monitorizare pe justiţie este un lucru util şi necesar, mai ales că este vorba de raportul pe ultimii cinci ani: asta este justiţia după 4 ani şi 10 luni cu domnul Băsescu şi două luni cu noi aflaţi la guvernare şi Băsescu preşedinte. Ceea ce sunt absolut convins- şi o să spun şi mâine în faţa Parlamentului - este că trebuie să îndeplinim în continuare condiţiile cerute de Comisia Europeană, dar cel mai important lucru este să facem un sistem de justiţie benefic românilor. Marea noastră problemă nu este Comisia Europeană, ci că românii nu au încredere înPremierul Victor Ponta a anunţat că va veni, miercuri, în faţa Parlamentului, pentru a prezenta răspunsul transmis Comisiei Europene în urma celor 11 întrebări primite din partea preşedintelui CE, Jose Manuel Barroso. justiţie, că procesele durează prea mult, sunt hotărâri care denotă o practică neunitară, avem în continuare mari probleme de infrastructură, cu numărul de dosare pentru fiecare judecător", a spus Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
ce,
intrebari,
parlament
/actualitate/ponta-va-prezenta-in-fata-parlamentului-raspunsul-trimis-la-cele-11-intrebari-ale-ce-9874994
9874994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.