Ponta: Ultimele discuţii din USL ar trebui să dinamizeze revizuirea Constituţiei, e vremea faptelor

Postat la 21 mai 2013 28 afişări

Liderul PSD Victor Ponta precizează că discuţiile pentru modificarea protocolului USL vor începe când se va întoarce de la reuniunea Consiliului European şi consideră că ultimele tensiuni ar trebui să dinamizeze dezbaterea pentru revizuirea Constituţiei, ca un "semn de soliditate al USL".

Ponta: Ultimele discuţii din USL ar trebui să dinamizeze revizuirea Constituţiei, e vremea faptelor

"Eu cred că ultimele discuţii trebuie să dinamizeze acest lucru, pentru că săptămâna viitoare este reuniunea comisiei, iar preşedintele Antonescu este preşedintele comisiei şi, din punctul nostru de vedere, un semn de soliditate al USL este tocmai progresul pe care-l facem în acest proiect extrem de important. Adică, am văzut cum a fost cu vorbele, acum cu faptele. Faptele se petrec săptămâna viitoare", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ultimele-discutii-din-usl-ar-trebui-sa-dinamizeze-revizuirea-constitutiei-e-vremea-faptelor-10891362
10891362
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.