Ponta: Trimiterea scrisorii cerute de Băsescu ar reprezenta o foarte mare greşeală

Postat la 11 februarie 2013 17 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că trimiterea la Bruxelles a unei scrisori semnate de prim-ministru şi de preşedinţii Camerelor, aşa cum a recomandat preşedintele Traian Băsescu, ar reprezenta "o foarte mare greşeală", pentru că ar însemna că Bucureştiul leagă MCV de intrarea în Schengen.

Premierul a mai spus că din sabotaje precum nesemnarea scrisorii propuse de el privind aderarea la Schengen sau precum contestarea bugetului pe 2013 la CC nu pierde USL, ci România, iar principiul "să moară şi capra vecinului" i-a adus pe Traian Băsescu şi PDL în situaţia de a fi urâţi în România.

"În rest, că preşedintele îşi dă cu părerea, să-şi dea cu părerea. Părerea dânsului... România e un stat de drept şi fiecare are dreptul la părere. Dar sabotaje din astea, că nu semnăm scrisoarea cu Schengen, că contestăm la Curte... nu pierde nimic USL, pierde România şi cred că genul ăsta de a te bucura că moare şi capra vecinului, cred că asta i-a adus şi pe preşedinte şi pe cei de la PDL la situaţia în care îi cam urăşte toată România", a spus Ponta.

El a arătat că trimiterea unei scrisori, de către premier şi preşedinţii Camerelor, aşa cum a solicitat şeful statului, Traian Băsescu, ar reprezenta o mare eroare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
scrisori,
Băsescu
/actualitate/ponta-trimiterea-scrisorii-cerute-de-basescu-ar-reprezenta-o-foarte-mare-greseala-10554845
10554845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.