Ponta spune că a discutat cu Grapini despre ideea introducerii unui impozit forfetar pentru servicii

Postat la 05 ianuarie 2013 15 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că a discutat cu ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, despre ideea introducerii unui impozit forfetar în domeniul serviciilor.

"Am discutat astăzi cu doamna Grapini apropos de ideea de a merge din nou pe impozit forfetar la servicii, pentru că acum practic nu încasăm nimic. Cred că şi pentru hotelieri, cei care au restaurante cei mai mulţi dintre ei, ideea de a plăti un impozit forfetar, să ştie că au scăpat şi cu asta-basta... ", a spus Ponta vineri seara la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grapini,
impozit forfetar
/actualitate/ponta-spune-ca-a-discutat-cu-grapini-despre-ideea-introducerii-unui-impozit-forfetar-pentru-servicii-10430792
10430792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.