Ponta speră ca Fenechiu să fie achitat de către instanţa supremă: O să vorbesc cu dânsul

Postat la 12 iulie 2013 53 afişări

Premierul Victor Ponta afirmă că speră ca Relu Fenechiu să fie achitat, vineri, de către instanţa supremă, adăugând că va avea şi o discuţie cu acesta.

Ponta speră ca Fenechiu să fie achitat de către instanţa supremă: O să vorbesc cu dânsul

 "O să vorbesc cu dânsul, sper să fie achitat", a spus Ponta.

El a anunţat anterior, de mai multe ori, că Relu Fenechiu va fi înlocuit în postul de ministru al Transporturilor dacă va fi condamnat şi nu a exclus varianta de a-şi asuma conducerea interimară a ministerului, precizând însă că speră să nu fie obligat să recurgă la aceste decizii deoarece Fenechiu este un ministru eficient.

Instanţa supremă este aşteptată să anunţe vineri decizia în dosarul "Transformatorul" al ministrului Relu Fenechiu, după ce, la ultimul termen, Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut pedeapsa maximă pentru acesta şi ceilalţi inculpaţi, care este de 15 ani de închisoare cu executare.

Verdictul ar urma să fie făcut public la ora 15.00.

Decizia nu va fi una definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Completul de cinci magistraţi al instanţei supreme.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-spera-ca-fenechiu-sa-fie-achitat-de-catre-instanta-suprema-o-sa-vorbesc-cu-dansul-11118656
11118656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.