Ponta solicită prezenţa miniştrilor în Parlament, premierul insistând pentru un buget corect din partea UE

Postat la 20 noiembrie 2012 12 afişări

Premierul Victor Ponta a solicitat tuturor miniştrilor să fie prezenţi în plenul Parlamentului la momentul în care va transmite parlamentarilor punctul de vedere al Guvernului referitor la interesele şi strategia României în cadrul negocierilor privind cadrul financiar multianual al UE 2014-2020.

"Anul 2014 este un orizont mult peste disputele actuale de campanie electorală, dar cred că ce se întâmplă după 2014 şi până în 2020, atât cu fondurile pe care le vom primi pentru politica agricolă comună, cât şi cele pentru coeziune influenţează viaţa fiecărui cetăţean român (...) Vreau să amintiţi de fiecare dată că România a cerut mai mult chiar decât a fost trecut în propunerea Comisiei Europene, dar propunerea, susţinută şi de Parlamentul European, este una corectă", a spus Ponta miniştrilor, la începutul şedinţei de marţi a Guvernului. El a reluat ideea că, în 2014, dată de la care este calculat bugetul din partea UE, preşedintele Traian Băsescu se va afla la pensie. Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului au decis, luni seară, convocarea şedinţei de plen reunit, marţi, la ora 13 pentru mesajul adresat de prim-ministrul Victor Ponta pe tema poziţiei României în privinţa bugetului UE 2014-2020, iar deputaţii vor dezbate în plen cazul Trăşculescu la ora 12.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ue,
buget,
ponta,
parlament
/actualitate/ponta-solicita-prezenta-ministrilor-in-parlament-premierul-insistand-pentru-un-buget-corect-din-partea-ue-10338659
10338659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.