Ponta şi Vosganian, dialog prin comunicate de presă: ordonanţa ministrului privind disponibilizările, retrasă la presiunea premierului

Autor: Raluca Ghinea, Iulian Anghel Postat la 01 martie 2013 25 afişări

Un episod mai puţin uzual s-a petrecut ieri în sânul Guvernului, avându-i ca protagonişti pe premierul Victor Ponta şi pe ministrul liberal al economiei Varujan Vosganian.

Un episod mai puţin uzual s-a petrecut ieri în sânul Guvernului, avându-i ca protagonişti pe premierul Victor Ponta şi pe ministrul liberal al economiei Varujan Vosganian. Guvernul a anunţat într-un comunicat că premierul i-a cerut ministrului economiei Varjuan Vosganian retragerea de pe site-ul ministerului a proiectului unei ordonanţe de urgenţă privind concedierile colective în energie - pe care comunicatul îl numeşte "un aşa-zis program de disponibilizări în 16 companii de stat din energie", - întrucât el nu a fost analizat în şedinţa Executivului şi nu este susţinut de acesta. Proiectul ordonanţei publicat miercuri a fost retras ieri, cum a cerut premierul, iar titularul portofoliului economiei a susţinut că totul s-a petrecut în urma unei discuţii pe care a avut-o cu şeful Guvernului miercuri seara şi că între ei nu există puncte de vedere divergente.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-si-vosganian-dialog-prin-comunicate-de-presa-ordonanta-ministrului-privind-disponibilizarile-retrasa-la-presiunea-premierului-10620035
10620035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.