Ponta: Sa fim realisti, nu am spus ca trece motiunea

Postat la 29 octombrie 2010 11 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca nu se asteapta ca motiunea de cenzura pe care PSD si PNL o depun dupa angajarea raspunderii Guvernului pe Legea educatiei sa treaca de votul din Parlament.

Ponta a spus ca nu crede ca la aceasta noua motiune de cenzura se va schimba ceva fata de votul dat la motiunea de cenzura dezbatuta pe 27 octombrie."Nu am spus ca trece motiunea, haideti sa fim foarte realisti, nu cred ca se schimba ceva fata de votul din 27. Am spus ca sunt doua semnale pe care vrem sa le dam, nu am spus ca dam jos Guvernul, mi-e greu sa cred ca deodata se vor dezlipi parlamentarii puterii, inca au lipici pe scaune si pe pantaloni sau pe fuste", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
motiune,
PSD,
PNL
/actualitate/ponta-sa-fim-realisti-nu-am-spus-ca-trece-motiunea-7615035
7615035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.