Ponta s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei pentru discuţii legate de Oltchim

Postat la 08 octombrie 2012 13 afişări

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, la sediul Guvernului, cu ambasadorul Rusiei la Bucureşti pentru discuţii legate de viitoarea privatizare a combinatului Oltchim (OLT), la întrevedere participând şi miniştrii Economiei şi Finanţelor.

La momentul întâlnirii, în clădirea Guvernului s-a aflat şi Remus Vulpescu, fostul şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, care a derulat procedura eşuată de vânzare a Oltchim, din luna septembrie.

Luni dimimneaţa, premierul s-a întâlnit la Guvern cu ministrul Finanţelor şi şeful Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru a discuta despre repornirea Oltchim (OLT), având ulterior şi o convorbire prin telefon cu Joaquin Almunia, comisar european pentru concurenţă, despre susţinerea financiară a combinatului.

Premierul a anunţat anterior că Guvernul va solicita Fondului Monetar Internaţional şi Comisiei Europene permisiunea ca viitoarea privatizare a Oltchim, preconizată pentru anul viitor, să fie derulată prin negociere cu un investitor strategic şi nu prin licitaţie deschisă la care să vină oricine.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
ambasador,
Rusia,
Oltchim
/actualitate/ponta-s-a-intalnit-cu-ambasadorul-rusiei-pentru-discutii-legate-de-oltchim-10176702
10176702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.