Ponta: România împlineşte 100 de ani. Nu avem nişte legături de transport foarte bune între regiuni

Postat la 26 iulie 2013 48 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sibiu, că România va împlini, în 2018, o sută de ani de la înfiinţare şi va veni un moment al bilanţului, care ar putea să arate "foarte prost" pentru că nu există, printre altele, o autostradă care să lege între ele regiunile ţării.

Ponta: România împlineşte 100 de ani. Nu avem nişte legături de transport foarte bune între regiuni

 Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că în 2018 România va împlini o sută de ani de la înfiinţare în forma actuală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vreau să atrag atenţia că foarte repede vor trece aceşti cinci ani. În 2018, va trebui să facem un bilanţ, ce a făcut România în aceşti 100 de ani. E mai prosperă, e mai unită, are mai multe oportunităţi. Dincolo de partea de sărbătoare, că eu cred că va fi o sărbătoare atunci, dar este şi un moment de bilanţ", a spus premierul.

Potrivit acestuia, bilanţul ar putea să fie "foarte prost" pentru că nu există, printre altele, o autostradă care să lege regiunile între ele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-romania-implineste-100-de-ani-nu-avem-niste-legaturi-de-transport-foarte-bune-intre-regiuni-11160770
11160770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.