Ponta: Relaţiile între Germania şi România nu pot fi stricate de oameni politici ca mine

Postat la 06 septembrie 2012 27 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la un eveniment de marcare a 10 de la înfiinţarea Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane, că regretă declaraţiile sale din timpul suspendării preşedintelui referitoare la cancelarul Angela Merkel, dar că relaţiile României cu Germania nu pot fi stricate nici chiar de el.

În cadrul ceremoniei Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane, premierul Ponta a ţinut în mod special să îşi exprime regretul pentru declaraţiile la adresa cancelarului Merkel. "Deşi există, sigur, şi în România şi în lume, oameni politici perfecţi, care nu fac greşeli, eu nu sunt unul dintre ei. Atâta timp, însă, cât pot să realizez că am greşit, înseamnă că mai e o speranţă. În bătăliile politice din România, de multe ori ne batem şi cu cine nu trebuie. Cred că este locul potrivit în care să spun că la un moment dat - acum mi se pare foarte mult timp în urmă, deşi sunt doar două luni, cred - am spus că nu doamna cancelar Merkel votează în România. În mod sigur, nu a fost deloc cea mai inspirată frază a mea din politică şi am regretat-o imediat", a afirmat Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
germania,
declaratii,
conflict,
diplomatie
/actualitate/ponta-relatiile-intre-germania-si-romania-nu-pot-fi-stricate-de-oameni-politici-ca-mine-10026349
10026349
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.