Ponta: Referendumul va fi astfel organizat încât Băsescu să nu mai fure din nou voturi în străinătate

Postat la 14 iulie 2012 8 afişări

Referendumul de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu va fi organizat în străinătate astfel încât să fie evitate fraudele cu care Băsescu a câştigat al doilea mandat de preşedinte, a declarat premierul Victor Ponta.

"Nu am văzut atâta ticăloşie, este un blestem şi pe 29 iulie, dacă oamenii vin la vot şi votează «DA», vom rupe acest blestem. La revoluţie, eu aveam 17 ani, nu eram securist la Antwerp ca Băsescu, eu nu am fost securist ca el. Am fost bun la şcoală, nu am miniţit şi nu am luat nota 5, ca el. Mă bat până când scăpăm de acest blestem, acest nemernic care este Băsescu", a spus Ponta, la Antena 3. El a adăugat că a discutat cu miniştrii de Interne şi de Externe şi au stabilit să fie amenajate secţii de votare atât în sedii de ambasade şi consulate, cât şi în zone în care există o comunitate care poate să asigure "un loc sigur".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
referendum,
campanie electorala,
basescu
/actualitate/ponta-referendumul-va-fi-astfel-organizat-incat-basescu-sa-nu-mai-fure-din-nou-voturi-in-strainatate-9861737
9861737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.