Ponta, reacţie la îngrijorările externe: România este o ţară stabilă, Guvernul va respecta deciziile CCR

Postat la 06 iulie 2012 7 afişări

Guvernul va asigura, până la un eventual referendum de demitere a preşedintelui, stabilitatea totală a Curţii Constituţionale a României, a instanţelor, a Parchetului, a DNA, a ANI, a serviciilor de informaţii, fără să sprijine sau să iniţieze vreo schimbare de persoane, a afirmat premierul Victor Ponta.

El a asigurat că România va respecta standardele europene ale unui stat de drept, precum şi toate deciziile Curţii Constituţionale din perioada următoare, pe care le va pune imediat în aplicare. Ponta a asigurat din nou că România îşi va îndeplini şi obligaţiile din acordul cu FMI şi din Mecanismul de Cooperare şi Verificare în Justiţie.

Ponta a anunţat că săptămâna viitoare va pleca la Bruxelles pentru a garanta oficialilor Comisiei Europene şi Parlamentului European că România este un stat de drept, cu justiţie independentă.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
Ponta,
USL,
Basescu,
UE,
CCR,
parchet,
DNA,
ANI,
MCV,
FMI
/actualitate/ponta-reactie-la-ingrijorarile-externe-romania-este-o-tara-stabila-guvernul-va-respecta-deciziile-ccr-9822680
9822680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.