Ponta promite sprijin pentru un nou investitor care să salveze uzinele Mechel

Postat la 20 februarie 2013 11 afişări

Premierul Victor Ponta a promis, miercuri, sprijinul Guvernului pentru orice nou investitor care să salveze uzinele din România aparţinând companiei Mechel, dar a spus că Executivul nu poate interveni în această situaţie, fiind vorba despre o firmă privată.

Întrebat, miercuri, la UBB Cluj, cum comentează situaţia vânzării fabricilor grupului Mechel, premierul a răspuns că această companie şi-a închis operaţiunile nu doar în România, ci în 12 ţări.

"Compania Mechel şi-a închis nu doar în România, în vreo 12 ţări, operaţiunile. Este afectată şi România. Tot ceea ce ţine de statul român, pentru a ajuta un nou investitor, vom face, însă e vorba de o investiţie privată. Am verificat dacă s-au respectat toate condiţiile la momentul privatizării şi s-au respectat, iar criza în care se află compania este o realitate pe care nici noi, nici alte ţări europene nu am putut să o combatem altfel. Orice sprijin pentru un nou investitor care să salveze acele uzine care ţineau de compania Mechel, o să o facem", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mechel,
investitor,
firmă privată
/actualitate/ponta-promite-sprijin-pentru-un-nou-investitor-care-sa-salveze-uzinele-mechel-10577810
10577810
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.