Ponta: Primarii trebuie sa stea la coada la Udrea. Basescu: Aveti o obsesie!

Postat la 21 iunie 2011 4 afişări

Presedintele Traian Basescu i-a spus marti la consultarile de la Cotroceni, liderului PSD, Victor Ponta, ca are o obsesie, dupa ce acesta reclamase ca primarii, pentru a face un drum comunal, trebuie sa stea la coada la biroul Elenei Udrea.

"Proiectul (privind reorganizarea administrativa - n.r.) este la Guvern. Va pot spune pentru informarea dumneavoastra. Se vizeaza o reorganizare administrativa in opt judete, pentru ca studiul este facut de specialisti romani si europeni, acesta ar fi optimul in reorganizarea administrativa pentru a avea regiuni puternice, obiective fiind reducerea costurilor de functionare a statului, reducerea birocratiei, descentralizarea profunda, reducerea coruptiei care s-a instalat la nivelul judetelor, fara culoare politica.

Asta, daca nu credeti, puteti vedea in rapoartele Comisiei Europene ce se intampla cu proiectele derulate in judete. Reorganizarea administrativa creeaza concurenta intre regiuni, creeaza posibilitatea abordarii unor proiecte regionale, si nu facem strada, drumul din comuna si cu asta basta...", a spus Traian Basescu, facand o prezentare succinta a proiectului de reorganizare administrative-teritoriala a Romaniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Udrea,
Basescu
/actualitate/ponta-primarii-trebuie-sa-stea-la-coada-la-udrea-basescu-aveti-o-obsesie-8368083
8368083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.