Ponta pleacă în ţări asiatice pentru a atrage investiţii şi din afara UE

Postat la 26 iunie 2013 44 afişări

Premierul Victor Ponta a anunţat că va începe în această săptămână o serie de vizite în ţări asiatice, respectiv în Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan, iar săptămâna viitoare se va întâlni, la Beijing, cu omologul său chinez, în încercarea de a atrage investiţii şi din afara Uniunii Europene.

Ponta pleacă în ţări asiatice pentru a atrage investiţii şi din afara UE

"Voi merge într-o vizită cu un caracter preponderent economic în câteva dintre ţările asiatice, în Azerbaidjan, Kazahstan, Uzbekistan şi, la începutul săptămânii, voi avea o întâlnire cu prim-ministrul Chinei, la Beijing, pentru ca proiectele economice la care am lucrat în zona energiei, comunicaţiilor, inclusiv proiecte culturale şi de mediu, să putem să le avansăm.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-pleaca-in-tari-asiatice-pentru-a-atrage-investitii-si-din-afara-ue-11026459
11026459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.