Ponta: Ordonanţa salariilor din ASF a fost evident eludată, Guvernul nu a luat în calcul şi premiile

Postat la 21 februarie 2014 22 afişări

Ordonanţa care plafona salariile din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) la nivelul celor din Banca Naţională (BNR) a fost evident eludată, Guvernul neluând în calcul că trebuie să redacteze actul într-o formă care să prevadă clar că acest nivel include şi premiile, afirmă premierul Ponta.

Ponta: Ordonanţa salariilor din ASF a fost evident eludată, Guvernul nu a luat în calcul şi premiile

 "Cred că la ASF trebuie făcute schimbări majore atât în ce priveşte conducerea, cât şi în ce priveşte modul de organizare, pentru că ceea ce noi am trecut în ordonanţa de urgenţă, şi anume plafonarea tuturor salariilor la salariile din Banca Naţională a României, a fost evident eludată. Nu ne-am gândit atunci să spunem că cu tot cu premii şi cu alte lucruri să nu fie mai mult decât la BNR şi uite ce s-a întâmplat", a spus Ponta.

El a precizat că a discutat deja în acest sens cu preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat şi că acesta va solicita, în cadrul comisiei, o discuţie pe tema ASF

PDL a depus o scrisoare la Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului în care solicită ca, în cadrul comisiilor de buget ale Parlamentului, să se efectueze în regim de urgenţă verificări privind politica salarială de la ASF.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ordonanta-salariilor-din-asf-a-fost-evident-eludata-guvernul-nu-a-luat-in-calcul-si-premiile-12126567
12126567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.