Ponta: Nu vom organiza un nou referendum, sunt mulţumit că s-a votat absolut corect

Postat la 30 iulie 2012 8 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la sediul USL, că nu se va organiza un nou referendum şi s-a arătat mulţumit de rezultatul consultării populare care s-a desfăşurat absolut corect.

"Nu, nu vom organiza alt referendum, s-a organizat un referendum, opt milioane de români au votat împtoriva lui Băsescu, de câte ori să face referendum? Lucrurile sunt foarte clare, Băsescu nu mai reprezintă pe nimeni.(...) Prin votul de ieri, domnul Traian Băsescu nu mai are niciun fel de legitimitate şi nu mai reprezintă pe nimeni. Probabil va sta la Cotroceni, va avea maşini, vile, şi pe câţiva profitori din jurul lui care îl vor îndemna şi îl vor lăuda în continuare. Dar, pentru poporul român, Traian Băsescu a încetat să mai fie un lider de ieri seară, când, în modul acesta ruşinos, şmecheresc, încearcă să se agaţe de putere", a comentat premierul.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
ponta,
usl,
rezultat
/actualitate/ponta-nu-vom-organiza-un-nou-referendum-sunt-multumit-ca-s-a-votat-absolut-corect-9909999
9909999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.