Ponta: Nu-mi doresc sa fiu presedinte la PSD Bucuresti. Am alte planuri de cariera

Postat la 28 iunie 2011 9 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca nu-si dreste sa fie presedinte la PSD Bucuresti si ca are alte planuri de cariera, el precizand ca la filiala bucuresteana vor avea loc alegeri "la un moment dat".

El a aratat ca, deocamdata, conduce Biroul de coorodonare al PSD Bucuresti, in conditiile in care vechea conducere a fost dizolvata prin decizia CExN de luni.

Ponta a spus ca in prima sedinta a Biroului coordonator au fost luate o serie de masuri tehnice, care vizeaza derularea unor intalniri, in perioada urmatoare, cu structurile de conducere de la sectoare, cu parlamentarii, consilierii generali, cu organizatiile de tineret si de femei.

"Va fi o discutie, un audit, ne deschidem pentru toti cei care vor sa vina alaturi de noi. Nu e suparare, conflict. Orice conflict putem sa-l dezamorsam", a spus Ponta.

El a precizat ca se pot lua decizii similare si in cazul altor filiale daca va fi cazul si a precizat ca a mai existat o organizatie la care s-a aplicat o decizie asemanatoare, respectiv la Buzau.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
PSD Bucuresti.,
presedinte
/actualitate/ponta-nu-mi-doresc-sa-fiu-presedinte-la-psd-bucuresti-am-alte-planuri-de-cariera-8403568
8403568
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.