Ponta: Nu Merkel votează pe 29 iulie, ci poporul român

Postat la 09 iulie 2012 46 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, comentând discuţia telefonică dintre cancelarul Germaniei, Angela Mekel, şi preşedintele suspendat, Traian Băsescu, că nu Merkel votează la referendumul de pe 29 iulie, ci poporul român şi că ceea ce vor vota românii nu poate fi schimbat de nimeni.

"Bănuiesc că nu doamna Merkel o să voteze pe 29. Şi bănuiesc că votul oamenilor de pe 29 nu va fi contestat de nimeni. Doamna Merkel şi creştin-democraţii germani - pentru că doar ei sunt cei care îi ţin partea domnului Băsescu şi PDL - sunt cei care au crezut totdeuna în austeritate, în tăieri - e adevărat, austeritate mai mult în România şi în Grecia şi în Italia şi în Spania, mai puţin la dânşii - în timp ce restul Europei spune un singur lucru: că suntem în standarde europene şi că problema poate fi rezolvată doar de locuitorii României. Indiferent ce vor creştin-democraţii germani, românii vor vota în România şi votul de pe 29 va lămuri lucrurile", a spus Ponta. El a precizat că Berlinul este unul dintre oraşele europene pe care le va vizita pentru a vorbi despre situaţia din România, arătând că iniţial va pleca la Bruxelles, apoi către celelalte cancelarii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
merkel,
victor ponta,
referendum
/actualitate/ponta-nu-merkel-voteaza-pe-29-iulie-ci-poporul-roman-9835972
9835972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.