Ponta: Nu dăm bani în plus pentru Parlament în 2013. Tăiaţi salarii, suma forfetară, alte cheltuieli

Postat la 11 decembrie 2012 58 afişări

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat marţi, în prima şedinţă BPN al PSD de după alegeri, la care a avut şi presa acces, că nu vor fi daţi mai mulţi bani pentru bugetul Parlamentului anul viitor doar pentru că sunt mai mulţi parlamentari, el îndemnând la tăierea salariilor şi a sumelor forfetare.

"Toţi parlamentarii noştri trebuie să ştie şi vă spun de pe acum, pentru domnul Zgonea, domnul Ilie Sârbu, să anunţaţi secretarii generali ai celor două Camere - anul viitor bugetul este identic cu cel din 2012. Nu-l mărim pentru că avem mai mulţi parlamentari, pentru că lumea nu ar înţelege acest lucru şi ar fi absolut incorect", a spus Ponta.

El a îndemnat la tăierea salariilor şi a sumelor forfetare pentru viitorii parlamentari.

"Deci, cu aceiaşi bani. Mai tăiaţi salariile, mai tăiaţi suma forfetară, mai tăiaţi alte cheltuieli. Important e că bani în plus nu sunt pentru Parlament anul viitor doar pentru că sunt mai mulţi parlamentari. Şi aşa faptul că avem mai mulţi parlamentari e un lucru rău. Dacă dăm şi mai mulţi bani, chiar că oamenii se vor întoarce împotriva Parlamentului", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
Parlament,
salarii,
forfetară
/actualitate/ponta-nu-dam-bani-in-plus-pentru-parlament-in-2013-taiati-salarii-suma-forfetara-alte-cheltuieli-10384324
10384324
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.