Ponta nu crede într-o absorbţie de 50% a fondurilor UE, avansată de Teodorovici: Este foarte optimist

Postat la 26 aprilie 2013 26 afişări

Premierul Ponta nu crede în ţinta avansată recent, la conferinţa MEDIAFAX, de către ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, privind o absorbţie a fondurilor UE de 50% până la sfârşitul acestui an, arătând că ministrul "păcătuieşte prin optimism", dar că rezultatul va fi totuşi mulţumitor.

Ponta nu crede într-o absorbţie de 50% a fondurilor UE, avansată de Teodorovici: Este foarte optimist

 Întrebat la postul Digi 24 dacă ţinta de 50% pentru absorbţia fondurilor europene până la sfârşitul acestui an i se pare fezabilă, premierul a răspuns negativ, adăugând că Teorodovici este foarte optimist spre deosebire de fostul ministru de resort Leonard Orban.

"Nu, până la sfârşitul acestui an, nu. De aia l-am pus în funcţie (pe Teodorovici-n.r.), pentru că e un om foarte optimist, spre deosebire de Orban care era un tehnician, dar în general foarte pesimist. Teodorovici păcătuieşte în partea cealaltă, prin optimism, dar e o variantă bună şi aceasta ", a spus Ponta.

El a apreciat că la finele anului poate fi consemnat "un rezultat mulţumitor" în ceea ce priveşte atragerea fondurilor UE, dar a evitat să indice un plafon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-nu-crede-intr-o-absorbtie-de-50-a-fondurilor-ue-avansata-de-teodorovici-este-foarte-optimist-10803719
10803719
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.