Ponta: Mă aştept de la cei de la PDL să gândească mai mult, mai bine. Ei nu gândesc, sunt doar contra

Postat la 24 ianuarie 2013 14 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Iaşi, referindu-se la propunerea sa privind devansarea prezidenţialelor şi cuplarea cu europarlamentarele, că se aşteptă de la cei de la PDL să gândească mai mult şi mai bine, apreciind că liderii democrat-liberali nu gândesc, ci sunt doar contra.

"Discuţia de ieri, care sigur a inflamat spiritele, se referea, şi o să încerc după ce trec primele zile de flamă să discutăm cu argumente raţionale şi mă aştept de la cei de la PDL să gândească mai mult şi mai bine. De ce spun asta? Vă rog să vă aduceţi aminte că am făcut o solicitare de acelaşi tip să avem alegeri parlamentare la sfârşitul lui octombrie, să nu ne prindă iarna. PDL a zis «Nu, nu vrem, că o să scadă USL până în decembrie şi o să creştem noi». Aţi văzut ce tare au crescut ei, până la 16% au crescut, şi noi aşa tare am scăzut până la 60. Acolo era o chestie de bun simţ şi bunul simţ dispare se pare când pierzi puterea neaşteptat", a spus Ponta.

El a precizat că propunerea pe care a avansat-o îi aparţine lui, şi nu liderului PNL Crin Antonescu, că a făcut-o având în vedere că gestionează treburile de zi cu zi ale ţării şi că va spune şi în continuare despre ce este vorba, până când vor începe să gândească şi liderii PDL Vasile Blaga şi Emil Boc, despre care a spus că nu gândesc, ci doar sunt împotrivă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PDL,
Ponta,
liberali
/actualitate/ponta-ma-astept-de-la-cei-de-la-pdl-sa-gandeasca-mai-mult-mai-bine-ei-nu-gandesc-sunt-doar-contra-10520053
10520053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.