Ponta lui Vosganian: Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece

Postat la 21 ianuarie 2013 18 afişări

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, afirmaţiile lui Varujan Vosganian potrivit cărora posturile de ministru delegat ar fi lăsat sentimentul de a fi fost făcute pentru a lua din atribuţiilor miniştrilor liberali, el arătând că, dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, poate să plece.

"Nu ştiu de acest lucru. Eu ştiu că am discutat în cadrul USL structura Guvernului şi o structură bună şi sper să funcţioneze. Dacă cineva e nemulţumit de structura Guvernului, nu-l ţine nimeni cu forţa. Poate să plece. Dacă e vreun ministru nemulţumit de ceea ce face, am spus că nu-l ţine nimeni cu forţa", a spus Ponta.

Întrebat dacă sugerează ca Vosganian să-şi dea demisia, Ponta a răspuns: "Sugerez oricărui ministru care este nemulţumit de activitatea sa în Guvern că nu este de neînlocuit, ba, dimpotrivă, fac imediat propuneri pentru altcineva".

El a spus că lui, ca prim-ministru, nu i-a comunicat niciun ministru că ar fi nemulţumit de activitatea sa din Guvern.

Cititi mai multe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Vosganian,
Guvern
/actualitate/ponta-lui-vosganian-daca-cineva-e-nemultumit-de-structura-guvernului-poate-sa-plece-10511025
10511025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.