Ponta: Joi, la prânz, sunt pregătit cu structura Guvernului

Postat la 17 decembrie 2012 8 afişări

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat luni că joi, la prânz, va fi pregătit cu structura noului Cabinet, astfel încât joi-după-amiază candidaţii de miniştri să poată fi audiaţi de comisiile parlamentare, iar vineri dimineaţă Guvernul să poată veni în Parlament pentru votul de învestitură.

"Azi s-a făcut desemnarea candidatului la funcţia de prim-ministru, conform voinţei exprimate de electoratul român. Miercuri seara se pot alege structurile noului Parlament. Joi la prânz eu sunt pregătit cu structura Guvernului, candidaţii la funcţia de miniştri şi programul de guvernare - îl trimit la Parlament, astfel încât joi după-amiază pot fi audiaţi oricât de târziu miniştrii. Vineri dimineaţă avem votul în Parlament", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Guvern,
Parlament
/actualitate/ponta-joi-la-pranz-sunt-pregatit-cu-structura-guvernului-10396945
10396945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.