Ponta: Ion Stan nu mai poate face parte din PSD. Soluţia ar fi să demisioneze din Parlament

Postat la 21 decembrie 2012 43 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, după respingerea în plenul Camerei a ridicării imunităţii lui Ion Stan, că acesta nu mai poate face parte din PSD şi că soluţia, în urma votului deputaţilor, ar fi ca acesta să demisioneze din Parlament.

Ponta a precizat în mai multe rânduri că el, în calitate de deputat, a votat pentru ridicarea imunităţii lui Ion Stan.

Premierul a mai arătat că votul din Camera Deputaţilor va afecta România în plan extern, în privinţa MCV şi a aderării la Schengen.

"Pentru obiectivele noastre legate de MCV, intrarea în spaţiul Schengen, e un rezultat rău. Eu am votat în această idee pentru ridicarea imunităţii, însă decizia plenului e foarte clară, domnul Stan va fi cercetat în continuare în stare de libertate, trimis în judecată şi instanţa se va pronunţa (...) Lucrul acesta ne va afecta în mod clar în rapoartele internaţionale", a declarat Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Ion Stan,
PSD,
Parlament
/actualitate/ponta-ion-stan-nu-mai-poate-face-parte-din-psd-solutia-ar-fi-sa-demisioneze-din-parlament-10406622
10406622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.