Ponta: În condiţii cu totul neaşteptate, mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiţiei

Postat la 07 august 2012 10 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat că desemnarea sa la conducerea Ministerului Justiţiei, ca interimar, i-a îndeplinit visul de a fi ministru în acest domeniu, adăugând însă că speră ca visul să se încheie în câteva zile prin numirea unui "ministru plin".

El a arătat totuşi că un secretar de stat va asigura conducerea ministerului. "În condiţii cu totul şi cu totul neaşteptate, mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiţiei. Sper însă că foarte repede, în câteva zile, se va şi încheia visul acesta şi vom avea un ministru plin al Justiţiei, pentru că este necesar acest lucru", a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
justitie,
politic,
ministru,
desemnare
/actualitate/ponta-in-conditii-cu-totul-neasteptate-mi-s-a-indeplinit-visul-de-a-fi-ministrul-justitiei-9928675
9928675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.