Ponta îi va cere lui Băsescu să promulge legi importante, precum modificarea regimului proprietăţii

Postat la 02 iulie 2013 49 afişări

Premierul Ponta spune că va discuta cu preşedintele Băsescu despre promulgarea unor legi adoptate de Parlament şi importante pentru Guvern, prezentând ca exemplu faptul că trebuie modificat regimul proprietăţii deoarece "20 de proprietari încăpăţânaţi" nu vor să cedeze din drepturi pe terenurile lor.

Ponta îi va cere lui Băsescu să promulge legi importante, precum modificarea regimului proprietăţii

 "Când e vorba despre lucruri care ţin de preşedinte şi de prim-ministru, nu am niciun fel de reţinere sau de orgoliu care să mă oprească să pun mâna pe telefon şi să-l sun pe preşedinte. De altfel, cred că şi zilele următoare o să vorbim, o să-l rog de promulgarea unor legi adoptate de Parlament şi de care depinde...dau un singur exemplu: am mai rămas cu vreo 20 de proprietari încăpăţânaţi care nu vor să ne cedeze dreptul de a instala conducta de gaze între România şi Moldova. Am modificat legea, a fost adoptată de Parlament şi trebuie să o promulge preşedintele, să putem să-i expropriem. Sunt lucruri de zi cu zi şi în care depinde activitatea guvernamentală de un act al preşedintelui, cum e promulgarea legii ", a spus Ponta la RTV.

El a precizat că a discutat cu preşedintele, la telefon, şi în ultimele zile, legat de reuniunea Consiliului European.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-ii-va-cere-lui-basescu-sa-promulge-legi-importante-precum-modificarea-regimului-proprietatii-11065787
11065787
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.