Ponta: "Habemus Guvernus". Plenul reunit pentru învestirea Guvernului, la ora 14:00. Noul Guvern va depune jurământul în această seară

Postat la 21 decembrie 2012 15 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că după şedinţa de plen a Camerei în cazul Stan, se vor reuni Birourile Permanente şi vor stabili audierile miniştrilor, iar după audieri, în jurul orelor 15:00-16:00, va avea loc plenul Parlamentului în care el va cere învestirea noului Guvern. Birourile Permanente reunite au decis ca audierile miniştrilor propuşi în comisiile parlamentare să înceapă la ora 12.30, iar ora 14.00 să fie plenul reunit pentru învestirea Guvernului.

Întrebat dacă va avea loc vineri votul de învestitură, Ponta a răspuns: "Categoric da".

El a mai spus că vineri seară, "târziu", noul Guvern va depune jurământul la Palatul Cotroceni.

Premierul a spus că, imediat după şedinţa Camerei în cazul Stan, se vor întruni Birourile Permanente, care vor stabili programul audierilor în Comisii.

Ponta a adăugat că în jurul orelor 15-16 va începe plenul pentru învestitură, care va dura patru ore.

Întrebat când va avea loc ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri la Palatul Cotroceni, Ponta a estimat că acest lucru s-ar putea întâmpla în jurul orelor 19.00-20.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
învestirea,
jurământ
/actualitate/ponta-habemus-guvernus-plenul-reunit-pentru-investirea-guvernului-la-ora-14-00-noul-guvern-va-depune-juramantul-in-aceasta-seara-10406591
10406591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.