Ponta: Elena Udrea, viitoarea preşedintă a PDL, e invidioasă pe comunicarea USL

Postat la 07 ianuarie 2013 23 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul şedinţei BPN, la care a avut şi presa acces, că a sesizat "invidia" Elenei Udrea, pe care a numit-o "viitoarea preşedintă a PDL", faţă de comunicarea publică a USL.

"Am sesizat invidia viitoarei preşedinte a PDL, doamna Udrea, că noi comunicăm. Sigur, dacă nu ai ce, nu ai ce să comunici. În cazul Guvernului Boc nu aveau ce să comunice", a spus Ponta.

El le-a cerut membrilor Guvernului, dar şi celor care nu sunt în Executiv dar deţin funcţii publice să comunice şi să explice oamenilor măsurile luate.

"Împreună cu dumneavoastră - şi vorbesc şi de membrii Guvernului, dar vorbesc şi de cei care nu sunt membri ai Guvernului, sunt parlamentari sau au alte funcţii politice - trebuie să explicăm oamenilor ceea ce facem. Noi avem ce să comunicăm - şi lucrurile bune şi deciziile dificile pe care le vom lua trebuie să le explicăm înainte. Dacă oamenilor le explici înainte, sunt covins că reacţia va fi alta, şi mai ales dacă vom fi foarte transparenţi", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Elena Udrea,
PDL,
USL
/actualitate/ponta-elena-udrea-viitoarea-presedinta-a-pdl-e-invidioasa-pe-comunicarea-usl-10434480
10434480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.