Ponta: Din 29 iulie Traian Băsescu este un preşedinte ilegitim, un preşedinte al Curţii Constituţionale

Postat la 21 august 2012 6 afişări

remierul Victor Ponta a declarat, marţi, la Guvern, că, începând din 29 iulie, Traian Băsescu e "un preşedinte ilegitim, un preşedinte al CC", iar Guvernul trebuie să fie "un Guvern al cetăţenilor români, şi nu un guvern al jocurilor de culise" şi va continua să apere cetăţenii de "regimul Băsescu".

Declaraţiile lui Victor Ponta:

Guvernul are dreptul de a depune un proiect de revizuire a Constituţiei. Trebuie să facem în aşa fel încât CC să fie depolitizată. În prezent deciziil Curţii sunt politice.

Ca prim ministru nu voi accepta din partea lui Traian Băsescu niciun fel de interferenţă în activitatea Guvernului.

Trăgând învăţămintele după această experienţă în care s-a dovedit că în România nu funcţionează regulile democratice, voi propune o amplă reformă constituţională care să asigure pe viitor că România nu mai poate fi o ţară la bunul plac al unei singure persoane care îşi construieşte un regim represiv cu care poate lupta împotriva voinţei poporului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-din-29-iulie-traian-basescu-este-un-presedinte-ilegitim-un-presedinte-al-curtii-constitutionale-9967234
9967234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.