Ponta, despre reducerea TVA la pâine: Sunt tot felul de interese ca lucrurile să nu se întâmple

Postat la 01 aprilie 2013 23 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN al PSD, la care presa a avut acces, că va exista o dezbatere importantă în Guvern privind proiectul de reducere a TVA la pâine, el arătând că sunt tot felul de interese ca lucrurile să nu se întâmple.

Ponta, despre reducerea TVA la pâine: Sunt tot felul de interese ca lucrurile să nu se întâmple

 "O să avem o dezbatere importantă în Guvern - şi o să vă dăm iarăşi toate datele - legate de TVA la pâine. Sigur că apar documente pentru că sunt tot felul de interese ca lucrurile să nu se întâmple", a menţionat Ponta.

El a arătat că proiectul privind reducerea TVA la pâine este important pentru social-democraţi şi va fi implementat.

"Însă e un proiect important pentru noi şi îl vom face, pentru că pe măsură ce reuşim să închidem din robinetele celor de la PDL putem să demarăm proiecte importante. Însă noi vă dăm documente. Nu toată lumea o să asculte de documente, e mai uşor să asculţi de ce spune unul sau altul, însă e important să fim pregătiţi", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-reducerea-tva-la-paine-sunt-tot-felul-de-interese-ca-lucrurile-sa-nu-se-intample-10703556
10703556
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.