Ponta, despre primarii incompatibili: Vorbind cu ANI şi cu Comisia Europeană, vreau să luăm decizia legislativă corectă

Postat la 26 iulie 2013 42 afişări

Premierul Victor Ponta, a declarat, la Sibiu, întrebat despre faptul că mulţi primari sunt declaraţi incompatibili de către ANI, că, discutând şi cu Comisia Europeană şi cu Agenţia, vrea să fie luată "decizia legislativă corectă".

Ponta, despre primarii incompatibili: Vorbind cu ANI şi cu Comisia Europeană, vreau să luăm decizia legislativă corectă

 Întrebat, joi seară, ce părere are despre faptul că foarte mulţi primari din judeţul Sibiu au fost declaraţi incompatibili de către Agenţia Naţională pentru Integritate pentru că fac parte din Adunarea Generală a Acţionarilor la un operator regional de apă, premierul a spus că "e în toată ţara problema asta".

"E în toată ţara problema asta. În primul rând, vreau să văd care e decizia instanţelor, pentru că ştiu că au contestat în instanţă toţi aleşii locali. E o situaţie undeva la mijloc, în sensul că nu au reprezentat nişte interese private, ci e vorba de interese publice. Vedem ce decid instanţele de judecată, discutăm şi cu cei de la Agenţia Naţională de Integritate şi Comisia Europeană şi, în mod sigur, va trebui să găsim o soluţie", a declarat premierul.

Acesta a menţionat că "nu va fi o soluţie unilaterală a Guvernului", dar nici nu poate accepta ca jumătate dintre primarii ţării să fie declaraţi incompatibili.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-primarii-incompatibili-vorbind-cu-ani-si-cu-comisia-europeana-vreau-sa-luam-decizia-legislativa-corecta-11159791
11159791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.