Ponta, despre incidentul de la Iaşi: Important e că nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav

Postat la 08 iulie 2013 58 afişări

Premierul Victor Ponta a spus, luni, la începutul şedinţei BPN al PSD, la care a avut şi presa acces, referindu-se la incidentul de la Iaşi, că important este că nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav.

Ponta, despre incidentul de la Iaşi: Important e că nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav

 "La Iaşi, după cum probabil aţi aflat, de dimineaţă a apărut un incident. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic foarte rău. Asemenea incidente probabil că sunt greu de evitat, dar important e că nu s-a întâmplat nimic cu adevărat grav", a spus Ponta.

O explozie a avut loc, luni dimineaţă, într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnică "Gheorghe Asachi", în timpul examenului de licenţă, după ce un bărbat a intrat în sediu cu un dispozitiv exploziv, pe care l-a detonat, fără a exista victime.

Doi dintre studenţii aflaţi în sală au reuşit să îl imobilizeze pe bărbat şi au sunat la 112, iar la scurt timp bărbatul a fost reţinut şi dus la Poliţie, unde este audiat la ora transmiterii acestei ştiri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-incidentul-de-la-iasi-important-e-ca-nu-s-a-intamplat-nimic-cu-adevarat-grav-11108451
11108451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.