Ponta despre contractele deja încheiate ale directorilor la stat: Ce s-a încheiat, s-a încheiat

Postat la 30 mai 2013 42 afişări

Decizia de limitare a salariilor directorilor din companii de stat va fi aplicată odată cu publicarea ordonanţei în Monitorul Oficial, iar contractele deja încheiate pot fi renegociate fără însă să existe "un instrument coercitiv", a spus premierul Ponta, explicând că "ce s-a încheiat, s-a încheiat".

Ponta despre contractele deja încheiate ale directorilor la stat: Ce s-a încheiat, s-a încheiat

 "Dacă mâine se publică în Monitorul Oficial, practic de săptămâna viitoare orice fel de noi contracte - de management sau colective - nu se pot încheia decât cu respectarea acestei ordonanţe", a spus Ponta la RTV.

Întrebat însă ce se întâmplă cu contractele vechi, deja încheiate, premierul a răspuns că acestea pot fi renegociate, dar nu există "un instrument coercitiv".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-contractele-deja-incheiate-ale-directorilor-la-stat-ce-s-a-incheiat-s-a-incheiat-10910870
10910870
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.