Ponta: Dacă cei de la CNADNR se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri, îi dăm pe toţi afară

Postat la 25 ianuarie 2013 16 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că i-a cerut şefului Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale(CNADNR), Mircea Pop, să vină la Bucureşti şi dacă va constata că, joi seara, la Bâlea Lac, directorii companiei "se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri", îi va da pe toţi afară.

Întrebat de jurnalişti dacă va lua măsuri disciplinare în ceea ce priveşte conducerea CNADNR care, potrivit unor informaţii, petrecea joi seara la Bâlea Lac, primul-ministru a răspuns că este posibil să ia o astfel de măsură, dar mai înainte va verifica.

"Am vorbit cu domnul Pop (directorul general al CNADNR-n.r.) - care nu era la Bâlea Lac, era la Cluj - l-am chemat în Bucureşti, vreau să verific ce s-a întâmplat cu conducerea CNADNR. Dacă într-adevăr se ţineau de petreceri, nu de deszăpeziri, da, îi dăm pe toţi afară", a spus Ponta.

La întrebarea jurnaliştilor dacă crede că CNADNR este veriga slabă, aşa cum a afirmat vicepremierul Liviu Dragnea, primul-ministru a spus că se va putea pronunţa doar după ce va avea o discuţie cu acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNADNR,
deszăpeziri,
Ponta
/actualitate/ponta-daca-cei-de-la-cnadnr-se-tineau-de-petreceri-nu-de-deszapeziri-ii-dam-pe-toti-afara-10522601
10522601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.