Ponta: Dacă bomba exploda în sala Facultăţii din Iaşi, era cea mai mare catastrofă din istoria ţării

Postat la 09 iulie 2013 156 afişări

Tentativa de detonare a unei bombe într-o sală de curs a Facultăţii de Electronică din Iaşi putea reprezenta cea mai mare catastrofă din istoria României dacă acea bombă exploda, a afirmat premierul Victor Ponta, adăugând că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru faptul că tentativa a eşuat.

Ponta: Dacă bomba exploda în sala Facultăţii din Iaşi, era cea mai mare catastrofă din istoria ţării

"Indiferent de orice alte teme importante, nu ştiu cui să îi mulţumesc altcuiva decât lui Dumnezeu, pentru că ce s-a întâmplat ieri la Iaşi putea să fie cu adevărat cea mai mare catastrofă din istoria României. Dacă într-adevăr acea bombă exploda, era o tragedie cumplită. Acum, s-au făcut cercetările, am fost înştiinţat şi eu, şi preşedintele, din păcate nu era vorba de un terorist sau de ceva ce putea fi prevenit, ci de o persoană cu nişte probleme psihice. Slavă Domnului că...să ştiţi că am trecut pe lângă catastrofă cu toţii", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-daca-bomba-exploda-in-sala-facultatii-din-iasi-era-cea-mai-mare-catastrofa-din-istoria-tarii-11111880
11111880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.