Ponta cere prefecţilor să dea interviu doar după deszăpezire, iar şefilor CJ să lase porcul şi ţuica

Postat la 20 decembrie 2012 19 afişări

Premierul Ponta a cerut prefecţilor şi directorului general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale să se ocupe mai întâi de deszăpezire şi abia apoi să acorde interviuri în presă, atenţionându-i şi pe şefii de consilii judeţene să se implice, nu să stea doar cu "porcul şi ţuica".

"Întâi deszăpeziţi şi după aia daţi interviuri. Domnii prefecţi de la Botoşani şi Neamţ - o să fac o analiză să văd cât şi-au făcut treaba ca prefecţi, dar mă deranjează că întâi vorbesc şi după aia fac treabă. Toată lumea întâi face treabă şi după aia vorbeşte, că altfel ne încurcăm în declaraţii. La fel şi la CNADNR, domnul director, întâi deszăpeziţi şi după aia intraţi la televizor, ca să ştim ce spunem întâi, că în rest stăm la televizor şi spunem ce nu facem", a spus Ponta, la comandamentul de iarnă organizat joi la Guvern.

El a adăugat că şi preşedinţii de consilii judeţene au anumite atribuţii, chiar dacă sunt aleşi şi nu se află în subordinea Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
deszăpezire,
CJ,
şefi
/actualitate/ponta-cere-prefectilor-sa-dea-interviu-doar-dupa-deszapezire-iar-sefilor-cj-sa-lase-porcul-si-tuica-10404254
10404254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.