Ponta cere autorităţilor locale să informeze cetăţenii că nimeni nu îi poate opri să voteze

Postat la 25 iulie 2012 10 afişări

Premierul Victor Ponta a cerut autorităţilor locale să informeze populaţia asupra faptului că împiedicarea sub orice formă a dreptului la vot reprezintă o infracţiune şi să acţioneze "extrem de dur" dacă au probe sau primesc sesizări legate de astfel de fapte.

El a mai cerut prefecţilor şi reprezentanţilor Jandarmeriei, într-o videoconferinţă organizată miercuri, să nu se lase provocaţi de declaraţii politice, arătând că acestea în mod sigur vor continua şi după referendum. "Este condamnabil şi iresponsabil să strigi peste tot că se fraudează referendumul înainte ca referendumul să aibă loc. Nu vă lăsaţi provocaţi de declaraţii politice, acestea vor continua şi după referendum pentru că, în România, cine pierde nu recunoaşte rezultatul decât foarte rar", a spus Ponta acestora.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
vot,
referendum,
autoritati
/actualitate/ponta-cere-autoritatilor-locale-sa-informeze-cetatenii-ca-nimeni-nu-ii-poate-opri-sa-voteze-9901715
9901715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.