Ponta către investitori: Vreau să punem capăt crizei politice şi de luni să ne întoarcem la economie

Postat la 24 iulie 2012 9 afişări

Premierul Victor Ponta le-a spus reprezentanţilor mediului de afaceri că doreşte ca duminică, prin votul la referendum, criza politică să se încheie, iar de luni problemele economice şi financiare să redevină prioritatea principală, iar investitorii să beneficieze de stabilitate şi predictibilitate.

Şeful Guvernului s-a întâlnit, marţi, cu reprezentanţii camerelor de comerţ naţionale şi ai camerelor de comerţ străine reprezentate în România. "Vroiam astăzi (...) să vă asigur că, duminică, criza politică se va încheia, într-un fel sau altul, prin decizia democratică a poporului român şi că de luni ne întoarcem la problema numărul unu a oricărei ţări europene în acest moment, şi anume situaţia economică şi financiară. În baza evaluării noastre, criza politică a influenţat piaţa financiară, în special cursul de schimb, şi de aceea duminică sunt la fel de dornic ca şi dumneavoastră să punem capăt, într-un mod democratic, prin vot, unei crize politice şi de luni să avem stabilitate, predictibilitate şi coerenţă în actul economic, ceea ce cred că fiecare investitor privat, străin sau român, mai mare sau mai mic, îşi doreşte pentru România", a spus Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
investitori,
curs,
criza politica
/actualitate/ponta-catre-investitori-vreau-sa-punem-capat-crizei-politice-si-de-luni-sa-ne-intoarcem-la-economie-9899117
9899117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.