Ponta: Bugetul pe 2013, construit pe ideea respectării unor promisiuni făcute în opoziţie

Postat la 29 ianuarie 2013 11 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la întâlnirea cu parlamentarii USL, cărora le-a cerut sprijinul pentru dezbaterea şi votul proiectului de buget pe 2013, că acesta a fost construit pe ideea respectării unor promisiuni făcute în opoziţie şi care au adus victoria USL în alegeri.

"Efortul bugetar e unul considerabil. Am considerat că a fost prioritatea zero să ne ţinem de cuvânt pe aceste teme: vor fi alocări necesare atât pentru revenirea la salariile din 2010, cât şi pentru indexarea pensiilor", a spus Ponta.

El a arătat că sumele pentru investiţii în 2013 sunt la fel, chiar mai mari şi că peste un miliard de Euro figurează în plus pentru cofinanţarea programelor europene.

"Sunt datorii istorce pe care, ca USL, trebuie să le plătim: 3,5 miliarde de lei pentru plata datoriilor din sănătate. Nu e un favor pentru Nicolăescu, e o datorie a noastră, o obligaţie de a debloca ceva ce mergea foarte prost de mulţi ani în sănătate", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Buget,
opoziţie
/actualitate/ponta-bugetul-pe-2013-construit-pe-ideea-respectarii-unor-promisiuni-facute-in-opozitie-10527658
10527658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.