Ponta: Băsescu şi Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă

Postat la 22 iulie 2012 11 afişări

Premierul Victor Ponta a spus, duminică, la Iaşi, că în urmă cu două luni, când a fost dat jos Guvernul, "Traian Băsescu, care stă speriat şi turbat ca un scorpion, era supărat că el şi Mihai Răzvan Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă".

"Acum două luni, când a fost dat jos Guvernul, Traian Băsescu era supărat că el şi Mihai Răzvan Ungureanu aveau deja vândută ţara străinilor şi celor care le dau şpagă.

Vă rog să mă sprijiniţi să ne apărăm ţara şi să o păstrăm doar pentru noi. În spun lui Traian Băsescu, care stă speriat şi turbat ca un scorpion, îi spun că vara aceasta nu se poartă albul lui, şi se poartă tricolorul României", a afirmat premierul la mitingul USL care s-a desfăşurat în Piaţa Unirii din Iaşi.

El a mai spus că în 29 iulie, la referendum, românii vor arăta că "au pedepsit încă un dictator şi un duşman".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Băsescu,
Ungureanu
/actualitate/ponta-basescu-si-ungureanu-aveau-deja-vanduta-tara-strainilor-si-celor-care-le-dau-spaga-9895865
9895865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.