Ponta anunţă că ANSVSA va avea o altă conducere

Postat la 13 martie 2013 15 afişări

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară (ANSVSA) va avea o altă conducere, a anunţat premierul Victor Ponta. Instituţia este condusă în prezent de Mihai Ţurcanu, sprijinit de PNL.

Ponta anunţă că ANSVSA va avea o altă conducere

"Urmăresc cu foate mare preocupare- şi ministrul Agriculturii, de asemenea - toate semnalele pe care le primim referitoare la siguranţa alimentară, la procedurile sanitar-veterinare. Cred că este un domeniul extrem de important şi sensibil. Pe de-o parte, în ultima lună şi jumătate, ANSVSA, declanşând controale, a călcat pe un muşuroi extrem de mare de interese şi de nereguli, şi e bine că se constată şi se iau măsuri şi voi susţine în totalitate cele mai radicale măsuri împotriva celor care nu respectă standardele.

Pe de altă parte, riscăm să cădem într-o panică naţională şi europeană şi să constatăm că nimic nu mai putem să mai consumăm. E vorba de mesajul dat către populaţie şi interesul nostru economic legat de producători. Au scăpat anul trecut de secetă, iar anul acesta este panica descoperirilor. Din acest motiv, am avut o discuţie cu ministrul Agriculturii, cu preşedintele ANSVSA, şi vom lua astăzi măsuri de reorganizare a conducerii ANSVSA", a spus Ponta, în şedinţa de guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
victor ponta,
anunt,
autoritate,
institutie
/actualitate/ponta-anunta-ca-ansvsa-va-avea-o-alta-conducere-10664784
10664784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.