Ponta: Antonescu e prezidenţiabil USL. Nu e cinstit ca cine pierde să rămână, iar câştigătorul să plece

Postat la 30 iulie 2012 4 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că preşedintele interimar, Crin Antonescu, rămâne prezidenţiabilul USL, deşi a anunţat că se va retrage în cazul invalidării referendumului, arătând că nu este cinstit ca acela care a pierdut să revină la Cotroceni, iar câştigătorul să plece acasă.

Întrebat dacă USL are o problemă cu candidatul la Preşedinţie, dacă Antonescu se retrage din viaţa publică, Ponta a răspuns: "Nu avem nicio problemă, îl avem ca prezidenţiabil, nu vă îngrijoraţi, vă rog eu frumos. Cum, când am câştigat cu 85% la 15%, ce faci? În ce ţară trăim? Cine pierde se duce la Cotroceni, cine câştigă pleacă? Nici vorbă de aşa ceva. Nu ştiu dacă se validează sau nu, dar când câştigi cu 85 la 15, loser-ul se duce la Cotroceni şi cştigătorul ce să facă, să plece acasă?". Ponta a arătat că USL trebuie să îi reprezinte pe cei opt milioane de români, pentru că ei sunt mai supăraţi decât politicienii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
antonescu,
referendum,
rezultate
/actualitate/ponta-antonescu-e-prezidentiabil-usl-nu-e-cinstit-ca-cine-pierde-sa-ramana-iar-castigatorul-sa-plece-9909990
9909990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.