Ponta: ANAF rămâne la Finanţe. Preşedintele ANAF şi vicepredinţii, numiţi de mine

Postat la 21 decembrie 2012 9 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, după întrevederea cu liderul PNL Crin Antonescu, că ANAF rămâne la ministerul de Finanţe şi că preşedintele şi vicepreşedinţii acestei instituţii sunt numiţi de către prim-minsitru, lucru care se făcea şi înainte.

"ANAF nu are alt loc decât la Finanţe. Preşedintele ANAF şi vicepreşedinţii sunt numiţi de mine. Dar ANAF, rolul lui, este la Finanţe, alături de buget, pentru că aduce bani. (…) Dar şi până acum….nu s-a schimbat nimic. Preşedintele ANAF şi vicepreşedinţii sunt numiţi, fiind secetari de stat şi subsecretari, sunt numiţi de mine , dar asta nu e nicio schimbare, asta a fost tot timpul", a spus Ponta.

Întrebat dacă va numi pe cineva la ANAF acum, Ponta a răspuns: "Nu, v-am explicat din această diversiune cu ANAF, că nu s-a achimbat nimic, în sensul în care şi până acum tot eu numeam şi preşedintele şi vicepreşedinţii. Preşedintele e numit imediat după Blejnar, nu l-am numit eu. ANAF nu trebuie să fie politizat , dar în acelaşi timp rolul ANAF e să aducă bani pentru Buget şi pentru Finanţe", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
ANAF,
Preşedinte,
vicepredinţii
/actualitate/ponta-anaf-ramane-la-finante-presedintele-anaf-si-vicepredintii-numiti-de-mine-10406807
10406807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.